Antoinette geeft al 12 jaar Camjo trainingen en cameratechniek trainingen. Voor zowel nationale en regionale omroepen, als het bedrijfsleven. Soms in groeps verband maar ook individueel. Gevarieerde cursussen die nauw aansluiten bij de praktijk. Het is ontzettend leuk om kennis over te dragen en met leuke praktijk opdrachten in de hulpvraag van de cursist te kunnen voldoen.

Louise Verbree geeft al jaren 5-daagse Participerende Videotrainingen aan non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Tijdens deze trainingen wordt ingegaan op storytelling, beeldtaal, cameratechniek, geluidstechniek, interviewtechniek, productie, editing en screening. De cursisten krijgen een zeer gedegen training die in het Nederlands of Engels wordt gegeven.


Vanuit die achtergrond hebben we een cursus ontwikkeld die naar ons idee ontzettend voorziet in een behoefte die veel bedrijven en journalisten hebben namelijk...

Cursus Professioneel filmen met je iPhone

Het gebruik van video op internet groeit explosief! Het is natuurlijk een geweldige manier om aan de wereld te kunnen laten zien waar je als bedrijf mee bezig bent. Het maken van een bedrijfsfilm is alleen vaak tijd en kosten rovend.

Hoe fijn zou het zijn om altijd een videocamera bij de hand te hebben waarmee je gemakkelijk voor je bedrijf of evenement informatieve video's online kunt zetten. Maar dan wel video's die een goede boodschap hebben en er professioneel en kwalitatief hoogwaardig uit zien? Nou dat kan eigenlijk heel makkelijk... Met je eigen smartphone.

Met de juiste kennis van techniek, inhoud en montage kun je op een snelle en eenvoudige manier je boodschap goed over het voetlicht brengen. Via social media je hele netwerk op de hoogte houden waar je als bedrijf mee bezig bent. En dan niet via een stoffige nieuwsbrief maar op een leuke inspirerende hedendaagse manier.

In de 1 daagse cursus komen een aantal zaken aan bod:

 • Focus
 • Kadrering
 • Belichting
 • Audio
 • Opbouw van je verhaal
 • Wat heb je nodig om er een goede montage van te maken.
 • Montage
 • Uploaden naar social media
Lijkt me leuk!
 1. Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.
 2. Voornaam
  Vul een voornaam in
 3. Achternaam
  Vul een achternaam in
 4. E-mail
  Vul een geldig e-mailadres in
 5. Opmerking
  Vul een bericht in